Jerit Pekik Dot My TUNGGU SEKEJAP...

Jomniaga kini antara program affiliate yang hangat diperkatakan internet marketer di malaysia termasuk dikalangan blogger.Promosi besar-besaran yang dilakukan jomniaga iaitu dengan memberikan RM5 untuk setiap lead dibawa affiliate ternyata berkesan kerana kerana kini lebih ramai lagi yang telah menyertai program affiliate ini.

Bagi aku sebagai seorang blogger,jomniaga ini sangat membantu untuk blogger-blogger di malaysia untuk menjana pendapatan dengan menyertai program ini.Tapi kene tahu caranya dan perlu selalu bereksprimentasi  untuk memaksimakan pendapatan melalui program ini.Kalau dulu aku hanya meletakkan banner produk jomniaga,yang mana hasilnya sangat lambat.Kini aku cuba pula teknik review untuk produk yang aku ingin promosikan.

Alhamdulillah teknik ini berjaya meningkatkan sedikit demi sedikit memberi peluang menjana pendapatan serta  komisen dari jomniaga.Hampir setiap review ada hasilnya walaupun coversion rate masih lagi rendah..

Pelaburan aku untuk mendapatkan produk kursus affiliate juga membantu aku meningkatkan rangking di jomniaga.Walaupun pada mulanya  aku agak kecewa kerana produk ini kurang memperkatakan perihal pemasaran affiliate di blog.

Tapi bila menonton kembali video ,barulah jumpa 2 kunci utama pemasaran di blog.Pemasaran memang mudah dengan dua kunci ini..

Untitled 300x149 - Jomniaga Bantu Menjana Pendapatan

Sekarang bolehlah nampak rangking di jomniaga,kalau dulu 100 pun payah nak lepas.Blogger-blogger pun ramai di ranking teratas.Bolehla belajar dari mereka.Untuk bulan ini aku dah meletakan  target untuk naikkan lagi rangking di jomniaga.Moga-moga tercapailah..Untuk yang mahu menjana  pendapatan di jomniaga daftar disini..

Amir Jefri
info@jeritpekik.my
Jerit Pekik Dot My