Jerit Pekik Dot My TUNGGU SEKEJAP...

Kemas Kini

Macam-macam gambar menarik aku ada sekarang ni nak kongsi dekat blog ni,since sekarang ni aku ada jadi cc(content creator) atau admin dekat sebuah page di facebook yang bernichekan lawak.Kalau aku ada masa aku kongsikan  lagi ye

Related Post: Baju Raya Aaron Aziz

Gambar Hari Ini

Kalau semalam gambar ‘tandas millenium’, hari ni  gambar kucing comel  ini pulak..

cat - Sebelum Dan Selepas Pilihan Raya

Betul tak bende ni ada berlaku dekat pemimpin-pemimpin  Malaysia ni? Nak dekat pilihanraya ni. Jom bincangkan..

psst: kalau ada gambar menarik tu boleh lah kongsikan dengan aku disini okay

Related Post: Asal Usul Gwiyomi, Lirik Dan Video Pilihan

Amir Jefri
info@jeritpekik.my