Jerit Pekik Dot My TUNGGU SEKEJAP...

Kursus Affiliate Buang Duit?

Posted on May 30, 2013

Aku pun dah kene demam affiliate la agaknya.Sebelum dari  #SBD13 kagi aku dah dilanda kegilaan ni.Lepas je dapat beberapa komisen dari jomniaga,terus aku dapatkan produk `kursus affiliate  dari Internet Marketer tempatan ,Tuan Raman Basri.Satu lagi kenapa aku berminat sangat nak dapatkan produk ni ialah bila melihat kepada bonus yang ditawarkan oleh seorang affiliate ini iaitu Tuaan Hairi

.Bonusnya ialah dapat masuk ke  satu group support yang dikelola olehnya. Wah terus tak fikir dua kali,grab saja.Affiliate superstar tu.Beliau ini telah menjadi juara untuk satu program affiliate yang  telah berlangsung selama 4 hari baru-baru ini.Dan pulangan yang beliau dapat untuk program itu sahaja ialah lebih daripada RM40K.WOW

Usaha-usha senarai tu ada terlihat pulak nama oh cikgu ada dalam senarai tu.Siapa ye Oh cikgu?hehe.

Aku dah khatam kesemua 11 modul dalam kursus affiliate ni beberapa minggu lepas.Tapi baru rasa  nak update hari ni.Iyala blogger pun ramai dok menggila dengan affiliate ni kan.Jadi apa salahnya aku kongsikan satu produk yang berkualiti ini untuk anda.

Aku bagi 4 bintang untuk produk ni.Satu bintang tu kurang sebab kurang sentuh bab blog marketing.Ada dibuat tapi tak aku tak puas hati sangat,cuma asas je.Mungkin bukan kepakaran beliau kot.Tapi produk ni tetap berjaya membuatkan aku tersenyum puas.

Iyala dari sini la aku  belajar pasal email list,bonus power,facebook marketing,squeeze page dan macam-macam lagilah.Semuaya  diajar secara detail.lEmail list aku pun dah nak dekat 50 sekarang ni.Malu pulak nak menyebutnya.Kalau otai baca ni mesti terus tekan button close tab tu.Takpala..sikit-sikit lama jadi bukit.Ye dak?.Newbie affiliate macam aku pun boleh beli produk ni sebab anda juga akan diajar langkah demi langkah mengenai affiliate ni dari tips memilih produk,clog link,letak iklan di blog,semuanya diterangkan.Dam yang paling best semuanya ini dalam bentuk video.Jadi lebih mudah terutama bila masuk bab tutorial.Aku memang lebih gemar tutorial versi video,senang nak faham.

Rasanya itu saja revieww serba sedikit mengenai kursus affiliate yang semuanya ini dalam bentuk video ni.InsyaAllah lepas ni kalau ada rezeki lagi dengan affiliate ni,nak beli pulak produk mesin komisen ni.Dengarnya ada di ajar tekink review berkesan di website.Mest menarik kan.Membazir?Takdela,rasanya awal-awal ni ilmu tu lebih penting daripada nak merasa income.Tak rugi  melabur untuk ilmu.Percayalah

Shelly Mcdonalid
info@jeritpekik.my