Jerit Pekik Dot My TUNGGU SEKEJAP...

Jangan Baca!Kalau Tak Nak Ipad Mini

Posted on April 28, 2013

Hari ahad ni ingat nak bercuti dari blogging,tapi bila nampak projek baik punya ni.Terasa pula nak kongsi dengan rakan blogger semua. Sebab projek ni memang sesuai untuk blogger pun.Sesiapa yang pakar dalam seo tu lagilah sesuai.Berkaitan affiliate.Mungkin dah ramai blogger yang  tahu  berkaitan program affiliate ni.Kalau yang belum tahu tu,affiliate ini ialah orang yang berperanan mempromosikan sesebuah produk itu milik orang lain.Contoh paling mudah apabila seorang tu buat produk contohnya Quran-digital tapi si pembuat produk tu atau dipanggil ”vendor” pula tak ada masa nak promosikan produknya jadi mereka akan mengupah si affiliate ni untuk mempromosikan produknya itu..

Bagaimana cara upahnya pula?Kebiasaannya terpulang kepada vendor tersebut,mereka akan  menetapkan komisen yang akan dibayar kepada affiliate bagi setiap jualan yang dibuat agen affiliate.Okey panjang lebar aku menerangkan.Harap boleh fahamlah serba sedikit  bagi yang baru dengar program affiliate ni.

Cabaran Affiliate Dari Ninja Affiliate

Inilah projeknya yang aku kata tu..Bukan aku yang nak bagi ipad ni,Ninja affiliate yang nak bagi.Aku cuma tolong sebarkan je kepada rakan-rakan blogger.Join sekakilah sekali mana tahu ada rezeki nak merasa ipad mini seketul.Bukan itu saja sebenarnya ada lagi hadiah-hadiah menarik yang bakal menarik anda untuk join sekali cabaran affiliate ni.

ipad mini

Nama Produk: ebook “Ninja Affiliate

Komisyen: RM40 untuk setiap jualan

Tempoh Program: 30 April 2013 (3.00 petang) – 31 Mei 2013 (12 tengah malam).

Hadiah :

Juara : iPad Mini + RM40 per sale + RM250
Naib Juara : iPod Nano + RM40 per sale + RM150
Tempat ke-3 : External Hard Disk 500 GB + RM40 per sale + RM100.

TAMBAHAN

*Pemenang Cabaran 72 Jam (seorang pemenang je) : PowerBank Charger.
**Affiliate Terpantas Raih 35 Jualan (seorang pemenang je) – iPod Shuffle. (hadiah pantas terus pos ke rumah tanpa tunggu cabaran tamat).
***Mana-mana affiliate raih 100 jualan (tak kira berapa orang affiliate pun) : GPS Navigator.

Kalau dunia blogger hebat dengan contest seonya,dunia affiliate tak kurang taringnya dengan cabaran-cabaran affiliatenya yang bertujuan menambahkan lagi semangat agen affiliate untuk mempromosikan produk mereka..Tapi blogger ni beruntung sebab boleh join dua-dua.Teknik seo antara yang  diguna pakai seseorang affiliate itu untuk mempromosikan produk.Dan pastinya ramai blogger sudah arif atau tahu serba sedikit berkaitan hal ini.Tapi kene jugala tahu lubuk-lubuk yang lain seperti fb ads,email list,forum dan lain-lain kalau nak berdiri sama tinggi duduk sama rendah dengan otai-otai affiliate 4 angka kat luar sana tu.Aku pun tahu-tahu gitu jela,memang kene belajar lagi.Nak berguru dengan encik titan lah macam ni.Komisen berkepuk-kepuk..Boleh ?heehe

Untuk join cabaran affiliate ini,daftar di link ini dan tunggu arahan seterusnya dari vendor.

http://www.rahsianinja.com/aff.html

Nak belajar dengan lebih menda;am berkaitan affiliate ni klik link INI

psst:Kredit tajuk untuk abang ensem.hehe..Tak beli lagi ebook abang ensem ni..

Shelly Mcdonalid
info@jeritpekik.my