Jerit Pekik Dot My TUNGGU SEKEJAP...

Cari Kerja Cuti Semester

Posted on April 29, 2013

Nak cari kerja cuti semester ni?Plan cuti semester aku ni memang rasa fokus dekat blog ni pun,berblog pun satu kerja jugak kan.Tambah ilmu baru.Tambah-tambah lagi bila dah pakai hosting ni Berbayar tu,baiklah aku lepak je dulu bagi biasa dengan wordpress ni.Nanti dah habis cuti boleh rileks,tak ada lah banayak masalah sangat.

Dan beberapa hari ni agak malas nak update blog macam biasa,mood tu payah betul nak datang.Lagipun sekarang  tengah sibuk nak belajar hal-hal berkaitan affiliate ni.Nak grab ipad mini gamaknya..haha.Takda lah, tak mampu rasanya nak menandingi otai-otai affiliate lain.Satu jualan pun seksa nak dapat.Okay sebelum tu sapa yang belum daftar affiliate ni silalah daftar,rm40 akan diberi untuk setiap jualan berjaya yang dibuat  .Hadiah ipad mini kalau berjaya mendapatkan  jualan tertinggi.Rujuk entry ni..

Link untuk mendaftar:http://www.rahsianinja.com/aff.html

Tadi ada terbaca dalam  entry kak Nadot yang mana dalam entrynya ada dia selitkan kata-kata nasihat  dari Kak Jie:

“kitaran biasa seorang blogger…semua orang alami. kalau ‘pause’ lama pun akan jadi mcm tu juga bila nak mula balik… caranya..update benda ringkas dan simple bukan targetkan pembaca/trafik tetapi lebih kepada melatih diri sendiri… dua tiga entri, lepas tu InsyaAllah… momentum utk berblog tu akan datang”

Baca entry terus datang balik semangat nak update blog walaupun ringan-ringan ,santai-santai je untuk hari ni..Okey fokus balik dekat projek Ipad mini.hehe.

Shelly Mcdonalid
info@jeritpekik.my