Jerit Pekik Dot My TUNGGU SEKEJAP...
tips mengorat awek - Tip-tip Mengorat Awek?

Aku rasa blog aku ni dah makin jauh dengan aweks-aweks kat luar sana.. Iyela asik cerita pasal sukan je..Semalam je dua entry aku pasal bola..Arggh pening  kepala nak buat cemana,nak kasi awek-awek melekat kat blog aku ni..Tak kan nak  buat entry ala-ala comel kot atau tukar header duck face muka aku..Boley? Tapi ada gak sebenarnya entry aku yang mampu nak tarik awek-awek ni nak bace.Contoh macam: Fenomena K-pop:Plastikkah Mereka?Wan Zack Haikal Terhangat di Pasaran? Adeyh,payah gak kan..Meh la blogger-blogger share dengan aku tip nak tarik view dari kaum hawa ni…Untuk blogger awek nak share  wajib kat im fb..huahuahua….

Amir Jefri
info@jeritpekik.my