Jerit Pekik Dot My TUNGGU SEKEJAP...

Tip-tip Mengorat Awek?

MONDAY, 24 DECEMBER 2012

tips mengorat awek - Tip-tip Mengorat Awek?

                        Aku rasa blog aku ni dah makin jauh dengan aweks-aweks
            kat luar sana.. Iyela asik cerita pasal sukan je..Semalam je dua entry aku
             pasal bola..Arggh pening  kepala nak buat cemana,nak kasi awek-awek
            melekat kat blog aku ni..Tak kan nak  buat entry ala-ala comel kot atau
                                     tukar header duck face muka aku..Boley?

                Tapi ada gak sebenarnya entry aku yang mampu nak tarik awek-awek
                                           ni nak bace.Contoh macam:

          Fenomena K-pop:Plastikkah Mereka?Wan Zack Haikal Terhangat di Pasaran?

                    Adeyh,payah gak kan..Meh la blogger-blogger share dengan aku
                       tip nak tarik view dari kaum hawa ni…Untuk blogger awek
                                     nak share  wajib kat im fb..huahuahua….

Shelly Mcdonalid
info@jeritpekik.my